22-річна онука Софії Ротару закрутила роман з мільярдером (фото)

Онука співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, засвітила свого нового обранця-мільярдера. Так, нещодавно Соня у своєму Instagram опублікувала фото з загадковим чоловіком і привітала його з днем народження, назвавши "коханням". Таким чином онука Ротару розсекретила, що закрутила новий роман і її серце більше не вільне, зазначають Патріоти України.

Як виявилося, на фото поруч з моделлю позує відомий спадкоємець однієї з найбагатших сімей США – 27-річний Макс Лернер, на якого Соня підписана в Instagram. Хлопець є онуком американського мецената, який заснував фінансову компанію MBNA Corporation. До слова, статки його родини оцінюють у 1,2 млрд дол.

ЗМІ зазначають, що новий обранець Соні тривалий час займався спортом, а згодом закінчив університет в одному з найкращих університетів США за спеціальністю "Міжнародний бізнес". Також він має старшу сестру і двох молодших братів-спадкоємців.

Як відомо, Соня вже тривалий час проживає й працює у Нью-Йорку, США. Тож, вочевидь, пара познайомилася саме там. Зазначимо, раніше Соня Євдокименко зустрічалася з бізнесменом-мільйонером, IT-підприємцем Денисом Жадановим. Втім, через три роки закохані розійшлися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міст Путіна у небезпеці: Поблизу Керчі після повітряних ударів розпочалась потужна пожежа (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 1:00

Увечері в неділю, 30 червня, в окупованому Криму під час повітряної тривоги чули вибухи. У Щолкіному (північне узбережжя Керченського півострову), ймовірно, був приліт. Про це повідомляє Telegram-канал Крымский ветер. . За даними Telegram-канала, вибу...

ЗСУ рекомендують мешканцям окупованої Бєлгородщини позначати для безпеки від нальотів свої будинки написом «БНР». Вже є послідовники

понеділок, 1 липень 2024, 0:05

ЗСУ просять бєлгородців вивішувати написи «БНР» на будинках. Це необхідно для безпеки цивільних осіб, такі будинки не будуть атакувати дрони. Як пише білгородський канал «Попіл», у Грайворонському міськокрузі ЗСУ розкидають із дронів пропагандистські л...