"​25 жовтня розполовинять Україну на два непідконтрольних Києву анклави", - політтехнолог Голобуцький

Зе-команду абсолютно не лякає перспектива передачі контролю над половиною держави агентам країни-агресора.

"25 жовтня розполовинить Україну на 2 непідконтрольних Києву анклави. Майбутній мер Слов'янська Неля Штепа прибрала (або сховала "тільки для друзів") свої горді дописи із заявою зареєстрованого кандидата в мери і довідкою про реєстрацію - мабуть, забагато матюкали представники тієї скромної частки виборців, котру категорично не влаштовує відновлення штепократії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але сам факт реєстрації знаковий. Зе-команду абсолютно не лякає перспектива передачі контролю над половиною держави агентам країни-агресора. Принаймні, не було вжито і не планується вживати жодних доступних заходів. Нагадаю, в нас досі війна, вже сім років. Тобто, за бажання і політичної волі легітимним буде будь-який формат дій, якщо він скерований на збереження державного суверенітету і територіальної цілісності: воєнний час все спише, а стурбована міжнародна спільнота поки не звільнила Росію від звання агресора і від санкцій - незважаючи на всі старання Зеленського і команди.
Отже, в нас попереду дуже важкі часи. Представники кремлівського пулу, щойно отримають контроль над обласними, міськими, районними, місцевими радами, гарантовано візьмуться приймати законною більшістю голосів відповідні рішення. І "російською як регіональною" все точно не закінчиться. Обов'язково будуть публічні звернення до президента, ВР і Кабміну "помиритись з Росією", відкликати санкції", "дати воду в Крим", "допустити російських інспекторів на позиції, бази та полігони ЗСУ" тощо. А та мі до підняття аквафрешів над міськрадами дійде.
Ви уявляєте ситуацію, коли Зеленський у відповідь на отаке піднімає силовиків і підписує розпорядження придушити вогнище сепаратизму, затримати чи ліквідувати винуватців, відправити до київських СІЗО депутатів-колаборантів в повному складі? Взагалі щоб Зеленський вжив хоч якихось заходів на захист суверенітету, окрім запиляти черговий відосик на тему "давайте жити дружно і шукати компроміси, ви всі праві і всі різні..."? От і я не уявляю.
Хоча це в будь-якому випадку стане прекрасним приводом для Москви заявити "Ну от бачите! Це все ж внутрішній громадянський конфлікт, а ніяка не війна! На Донбасі абсолютно те саме було! Ми ж вам казали! Знімайте з нас санкції".
В підсумку 25 жовтня з великою ймовірністю поділить територію України надвоє. На не підконтрольну Києву половину, де владу візьмуть в один тур місцеві проукраїнські еліти, а "слуги" матимуть крихітні фракції в місцевих радах (це переважно Правобережжя - Вінниця, Тернопіль, Черкаси, Житомир, хоча також і Київ, і Дніпро, і Харків - їм в принципі треба кремлівський гауляйтер як собаці п'ята нога, вони проукраїнські з цілком прагматичних причин). І на непідконтрольну Києву другу половину, де владу візьмуть представники кремлівського пулу з кураторами в ФСБ. Штепа - прекрасний взірець. Як далі розвиватиметься ситуація - тут вже можуть бути різні сценарії".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...