3-й армійський корпус армії РФ укомплектований на дві третини від штатного складу, - військовий експерт

Військовий експерт Defense Express Валерій Рябих розповів, що противник, формуючи 3-й корпус, планував його використовувати для підсилення армії РФ на окремих напрямках, але тепер мова йде про заміщення втраченої техніки та особового складу. Експерт поділився деталями в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"За три місяці від початку формування 3-го армійського корпусу ще й досі він неукомплектований. Наразі у корпусі заповнено лише дві третини штатних клітинок, не вистачає особового складу та боєздатної техніки. Росіяни вимушені в умовах, коли корпус ще остаточно не був сформований, відповідно, не було проведене бойове злагодження, розпочати швидке перекидання цього корпусу", - пояснив військовий експерт.

Валерій Рябих вважає, що противник, формуючи 3-й корпус, планував його використовувати у складі штатних одиниць, щоб суттєво підвищувати їх ефективність. "А зараз, щонайменше, корпус перекидається на два напрямки та ще й по підрозділах, до того ж противник вимушений був це робити в умовах підвищеної активності ЗСУ. І тепер мова не йде про підсилення російської армії на окремих напрямках, а про заміщення втраченої техніки та особового складу", - зауважив Рябих.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...