"50 років, а дітей та дружини немає": Росіяни поставили Андрію Данилку "страшний діагноз"

У РФ не можуть змиритися з тим, що відомі артисти засуджують повномасштабну війну в Україні і виступають проти кремлівського режиму. А пропаганда країни-агресорки намагається заспокоїти росіян, вигадуючи небилиці про зірок. Цього разу вони поставили "страшний діагноз" Андрію Данилку, передають Патріоти України.

Судячи з усього, росіян сильно ображають слова українського артиста, який заявляв, що поїде в РФ тільки заради того, щоб подивитися на могилу Путіна. Тепер вони намагаються висміяти співака, який виступає в образі Вєрки Сердючки.

"Далеко не кожна людина погодиться на переодягання в одяг протилежної статі, тим більше на публіці. Для цього потрібна певна внутрішня готовність. Так, з одного боку це успішний сценічний образ, але з іншого боку, ми бачимо, що Андрій дисгармонійний в плані особистісного розвитку. Цього року йому буде 50 років, у нього немає дітей, він ніколи не був одружений, тут і без психологічної освіти стає зрозуміло, що він не приймає свою чоловічу частину", - стверджують росЗМІ.

Для більшої переконливості російські журналісти навіть послалися на "лікаря-сексопатолога і клінічного психолога" Сергія Ігнатенка. Чоловік нібито проаналізував поведінку Данилка і за фото "поставив діагноз".

"Звідси і носіння чорної маски на підборідді, який у нього досить мужній. Переодягання в одяг іншої статі не з метою отримання сексуального збудження, а з інших мотивів, називають трансвестизмом подвійної ролі. При цьому захворюванні пацієнт в повсякденному житті частіше носить одяг не своєї статі, що ми бачимо у Андрія Данилка", - заявив "експерт".

Новину про "страшний діагноз" Данилка швидко підхопили інші російські ЗМІ. Вони почали критикувати співака і не забувають нагадувати росіянам про те, що артист засуджує повномасштабну війну. Судячи з усього, так кремлівська пропаганда намагається вселити населенню країни-агресора нелюбов до українських зірок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...