"8 КамАЗів "300-их": Мер Мелітополя Федоров розповів про неймовірні втрати окупантів

Українські захисники продовжують знищувати окупантів. Втрати ворога настільки великі, що навіть своїх "трьохсотих" росіянам доводиться перевозити насипом у вантажівках. Так, 2 лютого на території Приазов'я помітили одразу 8 КамАЗів, набитих окупантами. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

Федоров про колосальні втрати окупантів

Іван Федоров зазначив, що в селищі Новобогданівка було знищено нафтобазу. Нафтопродуктів там не було, адже окупанти все покрали. Саму ж нафтобазу ворог використовував для базування своєї техніки та особового складу.

Окрім того, були вибухи у південній частині Мелітополя. Зокрема, там, де росіяни захопили 2 промислових підприємства. "Вчора (2 лютого – ред.) на території Приазов'я, де вони захопили одну з наших установ і влаштували свій шпиталь, вони привезли 8 КамАЗів "трьохсотих". Це сотні "трьохсотих", яких вони просто насипом привезли, тому що у них немає іншої можливості. Така кількість поранених та загиблих, що окрім як насипом вони їх вже не возять", – зазначив Федоров.

Втім, за його словами, окупанти постійно поповнюють свої ресурси. На території селища Михайлівка 2 лютого жителі побачили приблизно 1500 "вагнерівців", які приїхали на Мелітопольщину. Окупанти дуже тримаються за ці території, адже бояться втратити сухопутний коридор.

Річ у тім, що, за словами Федорова, наразі 70% автомобільного трафіку з Росії до Криму йде саме через Мелітополь, адже повноцінно Керчинський міст не працює. Тож ворог розуміє, що втрата Мелітополя буде означати повну втрату Херсонської і Запорізької областей. Тож окупанти будують фортифікаційні споруди та намагаються окопатися.

"Але точно ми знаємо, що в наших ЗСУ зовсім інші плани, – ліквідувати ворога і звільняти наших мешканців з окупації, тому що вони сьогодні, як у в'язниці", – підкреслив Федоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...