"8-річний хлопчик здає ДНК, його батько не повернувся з роботи": Максим Галкін відреагував на обстріл гіпермаркету в Харкові (фото)

Російський гуморист Максим Галкін відреагував на цинічний злочин Росії, яка ракетами обстріляла будівлю гіпермаркету в Харкові. У своєму Instagram шоумен розкритикував злочинні дії країни-агресорки та зазначив, що був просто шокований, передають Патріоти України.

Зокрема, Галкін розповів, що наслідки такого ракетного обстрілу моторошні, адже це забрало життя невинних людей. Під завалами досі залишилися люди.

У фотоблогу Галкін також показав фото маленького хлопчика, який здавав матеріал ДНК. Його тато працював у відділі декору, а нині вважається безвісти зниклим. Шоумен розкритикував злочинні дії Росії та висловив свої співчуття всім потерпілим.

"Харків, 8-річний хлопчик здає ДНК, його батько не повернувся з роботи. Він працював у відділі декору в харківському "Епіцентрі". Збір ДНК може бути єдиним способом знайти рештки рідної людини або визначити, що серед попелища її немає і дати хитку надію. Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, серцем з тобою", - написав шоумен.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це не збіг! вдарили до лікарнях Києва, поки Зеленський не в Україні. Росіяни обрали момент - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 23:59

Російські окупанти у понеділок, 8 липня, завдали масованих ударів по Києву. Загарбники запустили крилаті Х-101 і “Кинджали”. Міський голова Віталій Кличко повідомив про падіння уламків ракет у Дніпровському і Соломʼянському районах. А також – про вибух...

Сі відправив армію в Білорусь, коли почув план Путіна. РФ готує повтор 2022. ЗСУ блокують на кордоні - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 22:12

Заяви Міноборони Білорусі про напругу на кордоні з Україною можуть бути провокацією з боку Російської Федерації для того, щоб відтягнути ЗСУ з лінії фронту. Загострення ситуації одночасно відбувається з діями Росії щодо перекидання додаткових підрозділ...