87-річний гірськолижник з Черкас встановив рекорд України (фото)

Вперше чоловік став на лижі в 79 років.

На Прикарпатті в гірськолижному курорті Буковель 87-річний чоловік встановив рекорд України. Про це повідомила керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Гірськолижник-любитель з Черкас Євген Антропов у свої 87 років відмінно катається по снігових трасах. Він отримав звання рекордсмена за кількість пройдених трас за певний час.

"Євген Антропов, гірськолижник-любитель з Черкас, в свої 87 років носиться на лижах як рисак по іподрому. І повірте, дасть фору будь-якому з нас. Свій день народження він зустрів у Буковелі, де за 6,5 годин прокатав 20 трас, 32 спуску різної складності, в тому числі і "чорні". За це і отримав звання рекордсмена ", – написала вона.

Також Вєтрова підкреслила, що вперше в своєму житті рекордсмен став на лижі в 79 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...