"А чому поляки не блокують українцям вихід на роботу на своїх підприємствах? Чи, може, українським працівникам у Польщі влаштувати страйк?" - бізнесмен

"Питання. А чому поляки не блокують виходи на роботу на їхні підприємства українців? Ну, стали б собі у два ряди польські профсоюзи навпроти входів і виходів у свої ферми, свої склади, свої теплиці, свої крамниці, свої заводи й фабрики", - пише бізнесмен Олексій Давиденко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Встали б і не пускали дешеву українську силу на свої підприємства. Щоб українці не демпінгували, погоджуючись працювати більше й отримувати менше за поляка.

Не блокують. Бо українці рятують їх зараз від нестачі кадрів – самі поляки масово виїхали на заробітки до Німеччини, Нідерландів, Великобританії. Бо навіть з українцями Польщі зараз не вистачає 1 млн працівників.

Українці працьовиті. Українці в безвиході. Українці погоджуються заробляти менше. І тут поляка все влаштовує. А коли такі самі українці готові заробляти менше в галузях, де поляка це не влаштовує, то він бере у блокаду кордон. А ще. Блокування ж має дві сторони медалі.

А якщо буде під Новий рік страйк українських працівників у Польщі? І якщо всі українці, які зараз у Польщі, у понеділок не вийдуть на свої роботи по всій Польщі, і потім у вівторок теж не вийдуть, і в середу не вийдуть, і не вийдуть, допоки польські перевізники не заспокояться та не знімуть блокади України, – то блокада закінчиться миттєво. Бо втрачати вже будемо не тільки ми, а всі.

Бо там, де можна нами, українцями, закрити власні потреби в робочій силі та ще й зекономити на зарплатах, – то все ок і блокада не потрібна. А там, де українці хочуть вижити та закрити свої потреби возити вантажі, – то нас треба блокувати.

І ось тоді зустрінуться на нашому кордоні Асоціація роботодавців Польщі та Асоціація перевізників Польщі і з'ясують між собою: чи потрібно плювати в колодязь українського сусіда, із якого щоденно п'єш чисту воду".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...