"А я не напрягаюсь!": Колишній співробітник СЗР РФ пояснив, що означає дивний "жарт" Путіна

Нещодавно кремлівський диктатор Володимир Путін зробив доволі цікаву заяву про те, що він взагалі-то "не напружується". Російський лідер буцімто пожартував, однак насправді – сказав абсолютну правду. Про це сказав колишній співробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов, передають Патріоти України.

Путін не напрягався 25 років

За словами опозиціонера, президент Росії дурень і його обирали теж дурні. А усе для того, щоб Путін "сидів у резиденціях та катався на яхтах".

"Він сказав абсолютну правду. Навіщо йому напружуватися? І ця людина на камеру на 25-му році, коли йде на вибори, каже: "А я не напружуюся", – зазначає він.

На думку Жирнова, у такий спосіб лідер держави-агресорки дав відповідь усім людям, які:

  • резонно говорять йому: "Володимире Володимировичу, ми тут замерзаємо. Напевно, ви не в курсі".

Втім, не слід думати, що очільник Кремля про вищезгадані проблеми не знає. "Усе він в курсі, проте йому абсолютно на це наплювати", – запевняє він.

  • воюють проти України та вмирають за диктатора.

Жирнов радить солдатам армії РФ також "не напружуватися" на фронті, як Путін, і залишити його. "Підіть з цього фронту зі зброєю, танками, пушками й прийдіть прямо до нього у Кремль і скажіть: "Досить, можливо, тобі не напружуватися? Ти вбив пів мільйона людей на нікому не потрібній війні. Час тобі в Гаагу, посидиш в хорошій тюрмі, там дійсно не треба напружуватися", – зауважив колишній співробітник КДБ.

Цілком імовірно, вважає ексспівробітник Служби зовнішньої розвідки Росії, що цю заяву зробив двійник Путіна. Мовляв, умовний Патрушев у навушник йому міг сказати про недоречність цих слів, зважаючи на те, що диктатор вчергове йде на вибори президента.

"Він посидів, подумав: "Це жарт". У навушник сказали: "Ти що говориш? Ти що, не розумієш, що перед тобою камери стоять, що люди це дивитимуться, слухатимуть, розбиратимуть. Скажуть, що він повний дурень", – додав Сергій Жирнов.

Такою заявою Володимир Путін визнав, що усі ці роки на посту президента Росії він нічого не робив.

"25 років Путін не напружувався! Це кандидат, який іде на вибори! Це його передвиборча програма: " – Володимире Володимировичу, що ви хочете робити наступні 6 років? – Не напружуватися!". Це – його реальна політика, його кредо. Так він живе, так він керує країною.

Саме тому, каже Жирнов, у Росії вже місцями немає комунальних послуг, економіки та курячих яєць. "Ще чогось не буде, адже ця людина не напружується. І люди його збираються обирати", – додав колишній співробітник КДБ.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...