А як образяться! Зеленський свідомо підіграє олігархам, бо не хоче сваритись з ними, - експерт

"Зеленський розуміє: хочеш досягти успіху в Україні як політик, найкраще - домовитися з олігархами", - вважає експерт.

Зеленський не працює на якогось одного олігарха, але він сам і його уряд враховують їхні інтереси. Не уявляє іншого варіанту. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить економіст Гліб Вишлінський, передають Патріоти України.

"Завжди працював на олігарха як замовника. Його компанія виробляла медіа-продукти для їх каналів. Сам Зеленський кілька років був генеральним продюсером "Інтера". Похід у політику був для Володимира Олександровича експромтом. Після президентства життя не закінчується. 2024-го йому буде 46 років. Далі треба за щось жити. Навіщо сваритися з тими, від кого може залежати добробут твоєї сім'ї у майбутньому", - вважає експерт.

Зеленський розуміє: хочеш досягти успіху в Україні як політик, найкраще - домовитися з олігархами, каже Гліб Вишлінський.

"Щоб реалізовувати державні зміни, потрібен політичний капітал. Без нього Зеленський перетвориться на Ющенка пізніх років президентства. Ніби й був главою держави, проте не мав ресурсів, щоб виконати обіцяне. Не контролював Верховну Раду, уряд. Щоб втримати політичний капітал, потрібен адміністративний контроль, як у Порошенка, або народна підтримка. Зеленський спирається на друге. Домовляючись з олігархами, гарантує собі доступ до телебачення як інструменту збільшення суспільної довіри", - додає економіст.

Гліб Вишлінський: Щоб реалізовувати державні зміни, потрібен політичний капітал. Без нього Зеленський перетвориться на Ющенка пізніх років президентства. Фото: Тарас Подолян

Як відомо, Верховний суд закрив провадження за касаційною скаргою ПриватБанку про виплату 22 млн грн. Нікопольському заводу феросплавів. Розгляд справи припинили за клопотанням НЗФ, який належить Ігорю Коломойському. Він є колишнім власником ПриватБанку. Про це повідомило видання Фінбаланс, у вівторок, 9 червня.
Джерело: Газета.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В небо піднявся 70-метровий вогняний стовп: На Харківщині стався вибух на газопроводі (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:35

Там зазначили, що вибух на трубопроводі не пов’язаний з військовими діями. Обійшлося без постраждалих. В ОВА пообіцяли надати подробиці згодом. "Подія не пов’язана з бойовими діями. Постраждалих немає. Обставини, деталі з’ясовуються", - йдеться у повід...

"Посягнули на скрепу": Регіони Росії масово скасовують паради у "день перемоги" - соцмережі

четвер, 18 квітень 2024, 22:23

"Посягнули на скрепу – регионы России массово отменяют парады в «день победобесия». От проведения военных парадов уже отказались в Белгородской, Брянской, Псковской, Рязанской и Курской областях, а также в оккупированном Крыму. Официальная причина «что...