А як з законністю? Пікалов їздить з концертами "Кварталу", хоча мобілізований до Нацгвардії ще з лютого 2022 року

Артист де-факто "воює" у цілком цивільному колективі, котрий аж ніяк не є складовою НГУ. Хоча можливо по звітності перебуває у щорічній 30-денній відпустці, вихідних, відрядженнях та лікарняних. І кому така клоунада треба?

Олександр Пікалов з 28 лютого 2022 року проходив військову службу в Нацгвардії, водночас паралельно брав участь у концертах студії "Квартал-95". Про це йдеться у відповіді нардепу Володимиру Ар'єву від ГУ Нацгвардії.

Так, згідно із документом, Пікалова було призвано на військову службу за призовом під час мобілізації до Нацгвардії 28 лютого 2022 року. З цього дня і до 17 січня 2024 року він проходив військову службу у частині 3066 Північного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії.

Відповідь Нацгвардії щодо Пікалова на запит Ар'єва

"Станом на 24.01.2024 Пікалов О.В. проходить військову службу в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії України", - йдеться у документі.

Там зазначили, що Пікалов також отримував грошове забезпечення за період проходження служби.

Актор "Квартал-95" Євген Кошовий службу у Нацгвардії не проходить та не проходив раніше, додали у відповіді.

Водночас відомо, що за час своєї служби Пікалов брав участь у концертах студії.

Концерти Кварталу 95Концерти Кварталу 95Концерти Кварталу 95Концерти Кварталу 95Концерти Кварталу 95

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...