"А какое-то х**ло из Москвы им пишет в группу вот такие сообщения. Мол, за ваше нытье вас всех на яму надо", - Денис Казанський

На окупованих територіях Донбасу окупаційна влада вже понад два місяці не платить працівникам місцевої залізниці зарплату. Користувачі мережі обурені, а їх обіцяють на яму.

У так званій Донецькій народній республіці окупаційна влада вже понад два місяці не платить працівникам місцевої залізниці зарплату, інформують Патріоти України.

"Люди скаржаться в інтернеті. А якесь х***о з Москви їм пише в групу ось такі повідомлення. Мовляв, за ваше ниття вас усіх на яму треба", – зазначив у Twitter блогер Денис Казанський.

"Братська любов росіян до Донбасу – вона така", – додав він.

На відповідне ставлення російських громадян до жителів окупованого регіону відреагували користувачі мережі.

"Тварини... Що з них візьмеш?" – пише Микола.

"Справжній московський терор, усе, як вата любить", – заявив Вася Задунайський.

"Ну їм із Москви видніше, "не сперечайся бидло, слухай що старший брат тобі каже", – підсумував Соняшник.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...