"А навіщо ще ви і ваші діти потрібні цій країні?": Ватажок "Ахмата" звернувся до батьків російських строковиків (відео)

Алаудінов заявив, що якщо хтось не хоче воювати, РФ він не потрібен (Фото:Скріншот відео prof_preobr/X)Поки російська армія продовжує свій відступ у Курській області, а кадирівці займаються мародерством на власних територіях, командир чеченського Ахмата Апті Алаудінов вимагає, щоб обороною регіону від ЗСУ зайнялися строковики, зазначають Патріоти України.

За його словами, батькам учорашніх школярів не варто ні про що хвилюватися, оскільки якщо когось із них і вб’ють, то це означає, що він нібито обов’язково «потрапить до раю». І взагалі, ватажок ахматівців стверджує, що помирає на війні тільки той, кому це «судилося».

«Не помре ніхто, кому не судилося померти. Але якщо ти помреш, захищаючи свою вітчизну, свою віру в бога, ти потрапиш до раю. А що може бути краще для людини, ніж рай на шляху всевишнього. Нічого!» — запевнив він батьків російських строковиків, за спинами яких так люблять ховатися чеченці.

А от, якщо хтось не хоче, щоб його рідні помирали в інтересах кремлівського диктатора Володимира Путіна і сам жертвувати своїм життям також не готовий, то в Алаудінова виникає питання, навіщо такі громадяни РФ взагалі потрібні?

«Якщо ваші діти, 18-річні, які вже перебувають у міністерстві оборони, вони є службовцями, не повинні захищати свою вітчизну, навіть тоді, коли на неї напав супротивник і коли він перебуває на нашій території, у мене взагалі постає до вас одне запитання: А навіщо ви і ваші діти потрібні цій країні?» — обурився головний кадировець батьківськими «схлипуваннями».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А навіщо ще ви і ваші діти потрібні цій країні?": Ватажок "Ахмата" звернувся до батьків російських строковиків (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 14:49

Поки російська армія продовжує свій відступ у Курській області, а кадирівці займаються мародерством на власних територіях, командир чеченського Ахмата Апті Алаудінов вимагає, щоб обороною регіону від ЗСУ зайнялися строковики, зазначають Патріоти Україн...

"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

понеділок, 19 серпень 2024, 14:30

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Наголосила, щ...