"А потім прийшов рускій мір"

"Я не хочу більше дискусій про російську мову, пам‘ятники російським культурним діячам, важливість відходу від московської церкви. Їх більше не буде", - говорить блогерка.

"Хтось колись дуже дорожив цими горщиками. Робив у них печеню для всієї родини, тільки у свята. Горщики святкові й майже нові навіть після після того, як їх поранили.Хтось колись робив собі паркан. Добротний. А за ним - галявинку, на якій гралися діти". Про це на власній сторінці у Facebook пише блогерка Gala Kavun, повідомляють Патріоти України і продовжують словами авторки.

Хтось колись їздив у цій маршрутці. Кожного ранку. Іноді морозного, а іноді спекотного.

Хтось колись будував собі хату. З великими вікнами, купою додаткових приміщень: тут літня кухня, а тут - льох. Бо ж десь треба тримати городину.

Хтось колись посадив біля свого подвір‘я бузок. Щоб весною навколо пахло. Не тільки господарям, а всім, хто проходить повз. Щоб можна було зупинитися і вдихнути на повні груди. І посміхнутися. Теплу, весні, квітці, світу.

Хтось колись…

А потім прийшов рускій мір. Отут, під самісінький Київ. Так, як він періодично приходить сюди вже майже тисячу років. Зі всіма своїми жахами і потворствами.

Мощун.

Я не хочу більше дискусій про російську мову, пам‘ятники російським культурним діячам, важливість відходу від московської церкви. Їх більше не буде. Мені вони більше не треба. Я більше нікому нічого не доводитиму. Хто має очі, той побачить. Той бачить. Кожного дня.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...