А раніше обіцяв просто повіситися: Переляканий і зневірений у "перемозі" z-пропагандист просить грошей на охорону

Після ліквідації російських пропагандистів Дар'ї Дугіної та Владлена Татарського, а також замаху на ще одного воєнного злочинця Захара Прилєпіна їхній колега Владислав Поздняков збирає гроші на охорону. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

За словами Позднякова, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та пов’язаних із цим наслідків його витрати на безпеку збільшилися «втричі», і тепер через страх за власне життя він змушений просити у своїх підписників близько 1 млн рублів (понад $12 тисяч), які йому вистачить на три місяці.

«До цього я забезпечував це все зі своєї кишені, поки не став йти у мінус. Зараз прошу вас допомогти», — пояснив у себе у соцмережах засновник людиноненависницької організації «Чоловіча держава», який тепер має намір ховатися у «захищеному житловому комплексі з охороною 24/7 і відеоспостереженням».

При цьому раніше він заявляв, що після поразки РФ у війні проти України, має намір покінчити життя самогубством, щоб не потрапити до рук СБУ. «Втрачати нічого. Після поразки мені місця все одно не буде ніде, тільки якщо повіситися, що, в принципі, і станеться в разі такого результату… Якщо ви думаєте, що ви просто телеграм-блогер і до вас нікому не буде діла, то ви ще ніколи так сильно не помилялися. Загубитися не вийде. У цьому плані СБУ буде крутішою за Моссад, на короткій нозі з усіма спецслужбами світу, які буквально по клацанню сприятимуть і видаватимуть їм усю фактуру на кожного», — пророкував Поздняков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...