"А це моя ж*опка": Відома українська блогерка налякала фанів світлинами із Домінікани (фото)

Відпочинок української блогерки Саши Бо у Домініканській Республіці затьмарив неприємний інцидент. Знаменитість у сторіз в Instagram показала роздерту до крові спину та сідниці. Саша розповіла, що під час подорожі на острови серйозно травмувалася, передають Патріоти України.

"Це мій бік. Пройшла година, я змивала водою, а воно далі. Як на зло, ми були на острові, і звичайно, ніяких антисептиків з собою не взяли. Медпункту теж не було", - поділилася Саша.

Як поділилася блогерка, вона отримала подряпини, коли плавала в морі. По дорозі до берега Сашу накрила сильна хвиля і вона впала просто на колючі корали.

"Я просто купалася в морі. Це Карибське море і воно дуже мілке. Ідеально чисті пісочні пляжі. І я випадково допливла до ділянки, де багато дрібний коралів. Намагалася легенько вийти з води, але мене накрило сильною хвилею і протаранило спиною по коралах. Будьте обережні, вода сильніша за вас", - розповіла Бо.

Втім, навіть цей інцидент не зміг зіпсувати вражень блогерки від краси місцевої природи. Саша зазначила, що попри все, цей день запам'ятається їй на усе життя. "Тим не менш, це був найкращий день за усі два тижні. Я з усмішкою на обличчі публікую ці сторіз, намазана пантенолом і перекисом. Я вдячна долі за цей відпочинок", - написала Саша.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...

Офіс президента відмовив 12-і бригаді «Азов» та її командиру Денису Прокопенко у створенні петиції щодо розблокування допомоги від США для «Азову» - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:52

Петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США відхилено. . Джерело