"А ви якій вихід пропонуєте?": Анатолій Анатоліч розповів, як його зупинили працівники ТЦК

Український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів, як його зупинили працівники ТЦК на Варшавському шосе, коли він відвозив дітей до школи. Про це він повідомив у сторіс в Instagram, передають Патріоти України.

Анатоліч розповів, що найближчими днями планує оновити документи в Оболонському ТЦК. Він також звернувся до фоловерів, які критикують дії влади, і висловився про мобілізацію.

«Мене сьогодні зупиняли працівники ТЦК. У п’ятницю я йду знову в Оболонський ТЦК, спробую зайнятися документами. Але всі, хто пишуть, що „українці скот, загнали в стійло“, мені цікаво, хто не згоден з діями влади, напишіть, який ви бачите шлях? Ось як ви думаєте можна по-іншому зараз вчинити?», — каже ведучий.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...