"Ааа, він какає на мене": Кіркоров позував із кроликом для новорічного сюжету, але щось пішло не так (відео)

Російського скандального співака, який вважає себе королем російської естради Філіпа Кіркорова, не люблять не тільки багато людей, а ще й деякі тварини, зазначають Патріоти України.

На доказ своєї неприязні, на скандаліста напаскудив звичайнісінький декоративний кролик, якого "королівська особина" недбало теліпала в руках на догоду пропагандистським телеканалам, яким потрібно було робити новорічний контент. Так, під бій курантів Кіркоров тримав маленького кролика в руках, а в цей час співак Сергій Лазарєв говорив щось про удачу в новому році.

Тут же пролунав вереск Кіркорова, якому кролик вже почав приносити удачу. "ААА, він какає на мене", - закричав Кіркоров і випустив бідну тварину з рук.

Момент потрапив на відео і викликав бурю емоцій у знімальної групи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Анонсованих деякими депутатами кадрових призначень в уряді поки що не буде, - джерела

понеділок, 20 травень 2024, 21:29

Представники фракції СН розповіли, хто отримає дві вакантні посади в Кабміні і чому це не станеться на цьому тижні. На цьому тижні Верховна Рада планує займатися лише одним кадровим питанням — заповненням посад суддів Конституційного суду. Призначати н...

Чеська ініціатива із закупівлі снарядів для Києва стикається з перепонами: Що сталось

понеділок, 20 травень 2024, 20:43

Через три місяці після початку масової закупівлі боєприпасів для України чеські чиновники поділяються різними оцінками того, як це відбувається. Про це пише Defense News, передають Патріоти України. "Ініціатива під керівництвом Чехії щодо фінансування ...