Адекватно, хоч і не дуже прийнятно: Мати з дитиною зухвало "провчила" водія, що не пропустив пішоходів (відео)

Жінка перетинала дорогу по пішохідному переходу відповідно до правил дорожнього руху.

В Запоріжжі мати з дитиною переходила дорогу на пішохідному переході, однак в цей час нахабний водій пролетів буквально за кілька сантиметрів біля них. Спересердя жінка вдарила автомобіль ногою. Відповідне відео показали в Telegram-каналі ХУкраина, передають Патріоти України.

Як видно на відео, жінка перетинала дорогу по пішохідному переходу відповідно до правил дорожнього руху. За руку вона вела дитину, поряд переходили дорогу і інші пішоходи. Тож реакція жінки була адекватною, хоч і не дуже прийнятною.

«Схоже, стало модно бити ногами машини. Хоча, з огляду на, що жінка переходила дорогу по пішохідному переходу, водій отримав стусана заслужено. З іншого боку, мати показала не зовсім хороший приклад дитині», – прокоментували випадок в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...