Аеродром стратегічної авіації РФ знов у бавовні: В Енгельсі прогриміли потужні вибухи та сигнали повітряної тривоги

В Енгельсі прогриміли вибухи / скриншот

В ніч на 5 травня у російському Енгельсі Саратовської області прогриміли потужні вибухи.

Як повідомляють місцеві пабліки, у місті було чутно звуки вибухів. Вони були настільки потужними, що спрацювала сигналізація в автівках. Мешканці міста у чатах пишуть, що він вибухів "тремтять вікна".

Коментарі очевиців / скриншот

Коментарі очевиців / скриншот

Момент одного з вибухів зафіксувала камера відеонагляду поблизу одного з під'їздів. На відео чутно гучний вибух, а потім спрацювала автомобільна сигналізація.

Нагадаємо, що поблизу міста Енгельс знаходиться військовий аеродром. Саме звідти російські окупанти піднімають свою стратегічну авіацію для обстрілу українських міст.

Як повідомляє пропагандистське "РИА-Новости" з посиланням на губернатора Саратовської області, в Енгельсі нібито ліквідували БПЛА. Постраждалих та руйнувань інфраструктури при падінні уламків, за попередніми даними, немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...