Агент 007 знов змінює обличчя: Стало відомо, ким збираються замінити Деніела Крейга в новій Бондіані

Новим Джеймсом Бондом замість Деніела Крейга може стати Аарон Тейлор-Джонсон.

Згідно з інформацією інсайдерів, на роль агента 007 претендує Аарон Тейлор-Джонсон. Саме йому буцімто офіційно запропонували стати новим Джеймсом Бондом.

Очікується, що актор погодиться на цю роль і змінить Деніела Крейга, який грав найвідомішого шпигуна MI6 впродовж 15 років.

"Бонд - це робота Аарона, якщо він захоче її прийняти. Офіційна пропозиція на столі, і вони чекають на відповідь", - уточнило джерело The Sun.

Зазначається також, нібито вже найближчими днями Тейлор-Джонсон може підписати контракт з британською кіновиробничою компанією Eon Productions Limited, яка в основному продюсує "шпигунські" фільми.

Основне про Аарона Тейлор-Джонсона

Аарон Тейлор-Джонсон - британський актор театру, кіно та телебачення. Він народився 13 червня 1990 року в Бакінгемширі.

Акторську кар'єру хлопець розпочав ще у 6 років, коли взявся грати у невеликих виставах. Однак справжнє визнання до актора прийшло завдяки ролям:

  • Роббі у фільмі "Ангус, стрінги та поцілунки взасос" 2008 року
  • Джона Леннона у художньому біографічному фільмі "Стати Джоном Ленноном" 2009 року
  • підлітка Дейва Лізевскі у фільмі "Пипець" 2010 року

Після цього Аарон долучився до фантастичного бойовика "Годзілла" 2014 року та зіграв супергероя Ртуть у кінематографічному всесвіті Marvel про команду Месників ("Перший месник: Друга війна", "Месники: Ера Альтрон").

У травні 2021 року Тейлор-Джонсона затвердили на роль Крейвена-мисливця - ще одного персонажа Marvel.

Після чуток, які з'явились у ЗМІ щодо ролі Джеймса Бонда, актора запитали, чи посяде він місце Крейга. Аарон відповів так: Я вважаю чарівним і чудовим, що люди бачать мене в цій ролі".

"Я сприймаю це як великий комплімент", - підсумував артист.

Що відомо про продовження Бондіани

Вихід на екрани наступного фільму про Джеймса Бонда було відкладено на тлі минулорічних страйків у Голлівуді.

Згідно з інформацією джерел, Eon Productions планує розпочати зйомки чергової картини вже цього року.

Уточнюється, що нині ведеться робота над сценарієм стрічки, а за її виробництво може взятися британська кіностудія Pinewood Studios.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...