Агент чи ні: Усієї правди про затриманого генерал-майора СБУ Шайтанова ми не дізнаємось, - експерт-кримінолог

У людей при владі своя реальність, в них геть інші війни - за гроші і вплив.

"Давно в наш інформпростір не зливали цікавий шпигунський детектив. Але нарешті з'явилась історія з затриманим генерал-майором СБУ Шайтановим. Агент чи не агент - ми з вами ніколи не взнаємо достеменно. Бо ніяких документів, які б це підтверджували або спростовували, нам не покажуть. Залишається вірити або не вірити джерелам, які нам про це повідомляють. Власне за цим принципом, тобто за рівнем довіри, джерела зливу інформації і вибирають", - пише юристка Ганна Маляр на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"По-друге, правду - як ці вербовки і співпраця відбуваються і хто з ким співпрацював - теж ніколи ніхто не розкриє. Бо тоді спецслужби втратять свою владу над суспільством. Навіть колишні працівники спецслужб насправді на службі - виконують роль колишніх, яким начебто вже можна щось говорити. Тому, коли вони в різних інтерв'ю нібито розкривають якісь таємниці, що такий то громадянин агент КДБ, ФСБ, СБУ, ЦРУ, МІ 6 тощо, це не означає, що так і є. Треба думати, навіщо через цього колишнього цю інформацію поширюють.

По-третє, всі сценарії, злиті зараз у ЗМІ про Шайтанова - і про штурм Будинку профспілок, і про нагороди від Порошенка, і про керівництво спецопераціями в ОРДЛО, які провалювались нібито через співпрацю з Кремлем, і про замовні вбивства, які начебто курував Шайтанов (я пишу "начебто", бо до вироку суду стверджувати про причетність до злочину не можна) - все це говорить лише про одне: нам з вами розраховувати нема на кого.

У людей при владі своя реальність, в них геть інші війни - за гроші і вплив. А ми ці війни бачимо під прикриттям непоганих шпигунських сценаріїв. І не забувайте, що "люди при владі" - це не завжди ті, кого ви бачите по телевізору.

Тому захищати цю країну в широкому розумінні - не лише від РФ - доведеться нам самим. Тож, не розслабляйтесь".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...