"Агов, панове. Ви там у танку?": Яніну Соколову викликають на допит. Призначенців Зеленського цікавить, хто "виніс сміття" про російського агента в оточенні президента, наголошує журналістка

Телеведучу, громадську діячку Яніну Соколову викликають на допит до Державного бюро розслідувань. Про це вона повідомила в понеділок. За словами Соколової, йдеться про справу щодо зриву спецоперації із затримання бойовиків російської ПВК Вагнера, зазначають Патріоти України.

"Якщо ви думаєте, що це з приводу пошуку імені високопосадовця, який зірвав спецоперацію по "вагнерівцях", то ви помиляєтеся.

Шукають тих, хто розголосив "секретні відомості".

Цитую: "За ознаками кримінального порушення, передбаченого частиною другою, статті 328 ККУ, за фактом можливого розголошення відомостей, що становлять державну таємницю та спричинило тяжкі наслідки", - написала вона у Facebook.

"По-перше: я правильно розумію, що попри заяви Андрія Єрмака (керівник Офісу президента. - ред.), спецоперація таки була.

По-друге. Чому Державне бюро розслідувань займається пошуком тих, хто злив інформацію про спецоперацію, а не тих, хто злив спецоперацію. Агов, панове. Ви там в танку?" - заявила Яніна Соколова та додала, що на допит піде.

У серпні телеведуча оприлюднила записи розмов російських бойовиків.

"Що цікаво, за цей місяць до мене ніхто з правоохоронних органів не звертався з проханням надати матеріали цих плівок.

"Флешка" з доказами вбивств і "бізнесу на крові" цих "російських тварюк" нікого чомусь не зацікавила", - написала вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...