"Ахмат" можуть відправити під Бахмут: Спецслужби РФ планують "зачистити" приватну армію Кадирова

Таким чином, завдяки цій перестановці з подачі спецслужб РФ під ніж потраплять кадирівські мілітарні формування.

Російські спеціальні служби вирішили провести "зачистку" приватних мілітарних компаній. Зокрема тих, які формуються за національною ознакою — кадирівських.
З подачі спецслужб РФ під ніж потраплять кадирівські мілітарні формування.
Можна з певною часткою впевненості припустити, що в Кремлі вже розглядають як потенційно небезпечних збройні формування за національною ознакою. І першу чергу — "кадирівські" формування. Оскільки вони останнім часом почали грати певну надто самостійну роль.
Останньою краплею в цьому стали марші мусульман, які нещодавно відбулися по всій Росії і були показовою демонстрацією сили.
На мою думку, це і спонукало владу до прийняття конкретних рішень.
Нагадаю, Кадиров заявив, що його "війська" зможуть замінити "вагнерівців" у Бахмуті. Примітно, що заява Кадирова про введення чеченських підрозділів до Бахмуту і його "визволення" прозвучала після заяви Пригожина. Тим самим Пригожин ставить Кадирова перед фактом і тому просто не залишається вибору як погодитися.
Таким чином, завдяки цій перестановці з подачі спецслужб РФ під ніж потраплять кадирівські мілітарні формування.
До речі, Гіркин на запитання про зниження останнім часом рівня "засвітки" "Ахмата" в соцмережах заявив про те, що раніше це було пов’язане з перемогами російської зброї. А тепер, коли перемоги не має, то, відповідно, "засвітитися" на передових позиціях і заявити, що це ми здобули, — "кадирівцям" досить проблемно.
За великим рахунком, "Ахмат" був створений, як внутрішня структура для придушення руху спротиву в самій Чечні. Тобто це — поліцейське формування, яке спиралося на підтримку місцевої влади плюс тейповий характер його формування".
Варто згадати, що такі самі поліцейські або "загороджувальні" функції "кадирівцям" командування російського окупаційного угруповання довіряло здійснювати і на тимчасово загарбаній українській території.
А зараз, якщо насправді так станеться, перед "кадирівцями" вже буде стояти питання виконання функцій штурмовиків. А це, як кажуть в Одесі, — дві великі різниці. Зі всіма наслідками...
Опублікував: Дмитро Снєгирьов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...