Акторка Жіночого Кварталу розповіла, скільки заробляє і як до неї ставилася Олена Кравець

Гумористка Катерина Нікітіна в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, що легко знайшла спільну мову з акторкою Оленою Кравець, коли стала учасницею Жіночого Кварталу, передають Патріоти України.

«Тоді зіркою Жіночого Кварталу була Олена Кравець. З нею легко подружитися? Вона створює враження відкритої людини, але коли ти починаєш з нею спілкуватися, ти розумієш, що вона зовсім не проста. Дуже глибока», — зазначив Слава Дьомін.

«Вона дуже мудра. Дуже глибока. Розмови з нею можна записувати. Брати зошит і писати цитатами. Вона завжди дає класні рекомендації, завжди може допомогти. Я думала, що мене там заклюють. Але навпаки було дуже класне ставлення до мене. Від тієї самої Олени Кравець, яка до мене прям дуже добре ставилася. Ніколи не відчувала якоїсь зверхності наді мною або недооцінювання. У неї, коли вона пішла з Кварталу, у неї почалося своє щось. Вона почала робити своє. Вона робить те, що їй подобається, і що вона хоче, а не те, що їй кажуть», — прокоментувала Нікітіна.

Катерина Нікітіна розсекретила, скільки заробляє. Дьомін уточнив у акторки, чи отримує вона тисячу доларів на місяць за концерти Кварталу. «У нас же не так багато зйомок зараз. Раніше — так. Якщо Квартал і реклама, то десь 40 тисяч гривень. Точно не більше, а може, і менше», — розповіла акторка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...