Активістка "спрогнозувала" страшну долю для журналіста Bild, який написав про "українську ядерну зброю"

Українська активістка Меланія Подоляк запропонувала "засунути" журналіста видання Bild Юліана Рьопке в українську ядерну ракету в разі відновлення Україною ядерного статусу. Про це вона написала в Х, передають Патріоти України.

Таким чином активістка відреагувала на критичну статтю Рьопке щодо отримання ядерної зброї Україною для забезпечення захисту. Через це та інші матеріали журналіста, українці звинувачують його в симпатіях до РФ. "Юліана Рьопке ми засунемо в нашу ядерну боєголовку першого", - написала вона.

В коментарях українці запропонували ще одного кандидата на місце у ракеті.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Один із керманичів Московської церкви в Україні не сплачує податки зі свого бізнесу, - журналістське розслідування

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 14:39

Майно колишнього намісника Києво-Печерської лаври, одного з членів Священного синоду УПЦ МП митрополита Павла (Петро Лебідь) перебуває у податковій заставі із забороною відчуження. Про це йдеться у публікації «Главкома» «Фермер у рясі. Хто розкуркулює ...

Інформація про плани противників Буданова, чесно кажучи, шокує, - політолог

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 13:42

"Усі ми нещодавно спостерігали інформаційну атаку на начальника ГУР Кирила Буданова з боку різних ЗМІ. Вона повинна була створити враження, що в гурівському господарстві багато проблем. Бореться за зняття Буданова цікавий тандем, на який звернула увагу...