"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України.

Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресорки всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски.

За словами авторів публікації, нещодавно на зустрічі у Держдумі, яка проходила у закритому режимі, голова оборонного комітету Андрій Картаполов нібито заявив про те, що росіянам необхідно готуватися до "повернення земель Аляски, які історично належали Росії".

"Заява була сприйнята на ура. Присутні військові та депутати погодилися, що в умовах ослаблення гегемонії США, Росії потрібно повертати контроль над Аляскою. Чи поділяють такі плани інші представники військової верхівки - сказати складно" , - йдеться у заяві проросійського Telegram-каналу.

Автори також стверджують, що російський Генштаб наразі закликав зосередити увагу на Україні, а не на Алясці, оскільки Кремль розраховує здобути перемогу за результатами повномасштабного вторгнення. На момент публікації в Держдумі та МЗС Росії не коментували інформацію про "повернення Аляски", яку оприлюднив наближений до Кремля Telegram-канал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...