"Алла Борисівна має шикарний вигляд!": Пугачова "зробила" губи і вразила результатом (фото)

Відома співачка Алла Пугачова рідко публікує свої фото в мережі. Однак зірка з'являється на знімках з іншими артистами. Так, нове селфі з Примадонною нещодавно показав співак Максим Леонідов, передають Патріоти України.

Артист практично одразу виїхав з РФ на початку повномасштабної війни проти України. Він засудив путінську агресію і мешкає в Ізраїлі. Нещодавно Леонідов дав концерт, на який прийшла і Пугачова.

Для зустрічі з колегою співачка обрала темний блейзер. Вона зробила макіяж з акцентом на очі і вирівняла волосся. Пугачова позувала, дивлячись прямо в камеру. Вона ледь помітно посміхалася. Багато користувачів мережі не одразу впізнали співачку, адже вона сильно змінилася.

У співачки з'явилися пухкі губи з виразним контуром. Через це багато хто навіть вирішили, що Примадонна зробила собі операцію або скористалася послугами косметолога. Крім цього, у Пугачової "підтягнулося" підборіддя, нижня частина обличчя стала "гострою".

Користувачі мережі пишуть:

  • "До концерту, мабуть, побувала у чудового хірурга!"
  • "Алла Борисівна має шикарний вигляд! Дякую, що поділилися такою красою"
  • "Які губи, просто вау!".

Сам Леонідов прокоментував зустріч з Пугачовою з гордістю. Він зазначив, що отримав похвалу від співачки. "No comment. Алла Пугачова вперше побувала на моєму концерті. Порівняла мене з Андрієм Мироновим. Пішов додому пишатися", - написав артист.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...