Алла Борисівна працювала... дизайнером: Пугачова позбулася останнього заробітку в Росії

У росЗМІ з'явилася інформація про те, що Алла Пугачова закрила останній бізнес в Росії. На території країни агресора вона не живе вже понад рік - після початку повномасштабної війни вона разом з чоловіком і дітьми переїхала до Ізраїлю, нагадують Патріоти України.

З тих пір в Москві вона була двічі - восени минулого року, щоб забрати зі школи документи дітей і виставити на продаж особняк, а також в травні цього року, щоб відвідати похорон свого близького друга Валентина Юдашкіна.

Весь цей час Примадонну з Росією пов'язував один вид доходу - контракт з відомою маркою взуття, який був укладений ще кілька років тому. Для одного з відомих брендів Алла Борисівна розробляла дизайн взуття. Зараз контракт розірвано.

"Зараз з сайту компанії "Еконіка", яка випускала дизайнерське взуття та аксесуари від Алли Пугачової, раптово зникла вся продукція, розроблена співачкою. Залишилося тільки п'ять моделей взуття, і то ціни на них розпродажні. Туфлі, що коштували 19 тисяч, тепер можна купити всього за 5 тисяч...", - пишуть пропагандисти.

Чим зараз займаються Пугачова і Максим

Судячи з усього, Алла Борисівна Пугачова зараз взяла на себе роль домогосподарки, тому що вона з дітьми перебуває в Ізраїлі, поки Максим Галкін заробляє гроші, подорожуючи з сольними концертами по світу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...