"Алла перейменувала татка на Бориса": Відома російська актриса накинулася на Ахеджакову та Пугачову за підтримку України і викрила їхні "справжні імена"

Російська акторка-путіністка Валентина Тализіна накинулася на свою колегу Лію Ахеджакову, яка підтримує Україну у кривавій війні, розв'язаній диктатором путіним. Під час розмови з пропагандистом В'ячеславом Манучаровим, вона заявила, що Ахеджакова геть не акторка, а роль у "Іронії долі" отримала "завдяки дружбі" з режисером Ельдаром Рязановим, передають Патріоти України.

"Вона не акторка. Вона типаж. Маленька собачка до старості щеня. Вона дуже сподобалася в "Іронії долі" Рязанову. Вона швидко прилипла до нього у родину, стала другом", - сказала прихильниця путіна.

Дісталося від скандальної Z-патріотки і Аллі Борисівні Пугачовій. Артистка, як відомо публічно не озвучувала свою позицію щодо війни в Україні, проте активно підтримує свого чоловіка Максима Галкіна. Шоумен засудив війну в нашій країні і висловився проти кривавої політики путіна. "Живе в брехні з цією білою перукою... У Алли-співачки голос був. Їй був даний голос. А вона так поводилася, що голос цей у неї забрали. І зараз хто вона? Ніхто", – висловила свою думку пропагандистка.

Також Тализіна викрила, що насправді Пугачова та Ахеджакова свого часу змінили по-батькові, аби "до них не було питань". " У Пугачової татка звали Борух. А вона не холопка і не раба, перейменувала татка на Бориску. Бориска – слов'янське ім'я. Алла не Борухівна, а Алла Борисівна. Не раба і не халопка. Росіянкою захотіла бути. І така ж історія у Лії Меджидівни. Татко був Нахім. Вона взяла по-батькові Меджун, свого вітчима. Щоб не говорили про неї нічого…" – заявила путіністка.

Лія Ахеджакова з прапором України / © скриншот з відео

Всіх, хто підтримав Україну під час повномасштабного вторгнення рф, Тализіна назвала "безсоромними": "Як можна… країна перебуває у важкому стані, у війні. Як можна говорити погано про країну, про росіян", - не може зрозуміти пропагандистка, яка підтримує вбивства українців.

Разом з тим прихильниця путіна заявила, що українців обдурили, а Україну назвала "рідною країною". "Україна – рідна країна. Я обожнюю Україну, там талановиті люди. І так вони обдурені! Один був президент. І другий. Другий просто покидьок. Актор. Скористався акторським ходом дуже добрим, став навколішки перед людьми і вибачався. Виявилося, що все це гра. А зараз їздить по всьому світу і просить і просить. Він обіцяв закінчити цю війну. Я його бачити не можу! Він не патріот своєї країни" – вважає патріотка країни-терористки, яка вбиває українців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького