Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Є два досить поширені на наших теренах уявлення:

1. Нинішня Українська держава не є правильною українською державою, якою належить їй бути. Тому треба знищити цю державу, щоб потім на її місці створити правильну.

2. Українська держава є ворогом української нації. Українська нація розквітне лише тоді, коли не буде української держави, яка її душить. Вгадайте, якій сусідній державі вигідні такі уявлення.

Вгадайте, чи вкладається ця сусідня держава у поширення таких уявлень. Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська держава. Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...