Амбар з гарматою: Як виглядає російський танк із "цар-мангалом" (відео)

Під час нещодавньої невдалої атаки російської бронетехніки на Красногорівку Донецької області аеророзвідники ЗСУ помітили дещо, схоже на амбар з гарматою. Таким чином загарбники спробували захистити один зі своїх танків від ударів українських FPV-дронів, передають Патріоти України.

У соцмережах цю конструкцію вже охрестили «цар-мангалом». У такий спосіб користувачі провели аналогію між захисними екранами для бронетехніки ЗС РФ, перші моделі яких були схожими на решітки для гриля, і монструозними, але абсолютно непотрібними проєктами Російської імперії на кшталт гігантської гармати або дзвона.

І хоча, незважаючи на провал атаки на Красногорівку, цьому танку все ж вдалося вціліти, проте така конструкція дійсно має цілу низку серйозних інженерних прорахунків, що робить його ефективність на полі бою неймовірно низькою.

Обзавівшись додатковим захистом, танк окупантів серйозно втратив у мобільності, а огляд для екіпажу став неймовірно звужений. Крім того, ще більш критичним недоліком стало те, що через цю безглузду надбудову бронетехніка була позбавлена можливості обертати бушту на 360 градусів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Два двигуни та радари": У Туреччині заявили, що їхній новий винищувач кращий за американський F-35 (фото)

четвер, 16 травень 2024, 22:33

Турецька компанія Turkish Aerospace Industries (TAI) має намір випустити 20 літаків-винищувачів п'ятого покоління KAAN до 2028 року. Про це йдеться у Turkiye Newspaper із посиланням на заяву гендиректора TAI Темела Котіла, передають Патріоти України. В...

"Нарешті справжня денацифікація": У Бєлгородській області "кадировець" розстріляв товаришів по службі і втік зі зброєю

четвер, 16 травень 2024, 22:06

У Бєлгородській області РФ російський військовий Заурбек Ахтаєв розстріляв трьох товаришів по службі і втік зі зброєю в руках. Про це свідчить оголошення про розшук в російських Telegram-каналах, на які звернув увагу український журналіст Денис Казансь...