"Америка перш за все": Для Трампа написали посібник, як вчинити з Україню після повернення в Білий дім

Ідейні соратники вже готують програмну основу для можливої другої каденції Дональда Трампа. Група трампістів написала книгу, присвячену стратегії "Америка перш за все", в якій серед іншого запропоновано стратегію Трампа-президента щодо російсько-української війни, передають Патріоти України.

Як пише Associated Press після ознайомлення зі змістом книги, яка має вийти в продаж наступного тижня, її автори - з об’єднання America First Policy Institute (Інститут політики "Америка перш за все"). Вони прагнуть допомогти Трампу уникнути помилок 2016 року, коли він увійшов до Білого дому в основному непідготовленим.

І автори книги, і сам Трамп стверджують, що вони є незалежними одне від одного. Разом з тим автори кажуть, що вони багато спілкувалися з екс-президентом, зокрема обговорюючи тему України.

Редактор книги Фред Флейтц висловив сподівання, що книга стане посібником та інтелектуальною основою для реалізації Трампом його стратегії "Америка перш за все".

Що автори пропонують Трампу стосовно України:

  • Автори прогнозують, що українська армія, ймовірно, з часом втратить позиції, і радять Трампу не продовжувати "посилати зброю в глухий кут, який Україні зрештою буде важко подолати".
  • Подальшу військову допомогу Україні необхідно поставити в залежність від участі України в мирних переговорах з Росією. Щойно мирну угоду буде укладено, США мають продовжити озброєння України в якості стримуючого фактора для Росії.
  • Україну не треба змушувати відмовитися від мети повернення всієї своєї території, але Київ має погодитися на дипломатію і чекати "майбутнього дипломатичного прориву, який, ймовірно, не відбудеться раніше, ніж Путін піде з посади".
  • Путіна можна переконати приєднатися до мирних переговорів, якщо перспектива членства України в НАТО буде відкладена на тривалий період. Натомість США мають створити "довгострокову архітектуру безпеки для оборони України" на грунті прямої співпраці Києва і Вашингтона.
  • Для фінансування відновлення України треба запровадити "податки" на продаж російських енергоресурсів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оцінка останніх подій на Торецькому напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 23 червень 2024, 21:35

1. Отже, спочатку по ситуації, які мені відома на даний час... Протягом крайніх кількох діб, передові підрозділи противника на Торецькому напрямку перейшли до активних (наступальних) дій у тактичній зоні й спромоглися досягнути деяких позитивних для се...

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...