Американські аналітики ISW підрахували, скільки може тривати український контрнаступ

Успішна контрнаступальна операція може тривати дні, тижні і навіть місяці, перш ніж її результати стануть повністю зрозумілими.

Про це пишуть аналітики американського Інституту вивчення війни у звіті ISW.

"ISW відзначає зростання бойової активності на різних ділянках лінії фронту, але не робитиме припущення про наміри, вагу чи спрямованість українських контрнаступальних операцій", – повідомили.

Тим часом "Російський добровольчий корпус" заявив, що станом на 5 червня він продовжує діяти у прикордонному населеному пункті в Бєлгородській області Російської Федерації.

"Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заявив, що чеченські сили готові захищатися від рейдів у Бєлгородській області, ймовірно, частково для того, щоб утримати їх війська від участі в бойових діях в Україні", – сказано у звіті ISW.

Вчора керівниця керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк повідомила, що російські окупанти переносять центри матеріально-технічного забезпечення Чорноморського флоту із Севастополя до Новоросійська Краснодарського краю РФ.

Також аналітики пишуть про розкол між російським Міністерством оборони і ПВК "Вагнера".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...