Американські експерти звернули увагу на українську САУ "Богдана"

Американські експерти звернули увагу на українську САУ «Богдана»

Про українську САУ «Богдана» мова зайшла навіть в Америці. Самохідна гаубиця так добре себе зарекомендувала, що навіть закордонні військові експерти схвально відгукуються про машину.

У 2022 році в української армії була лише одна САУ, що може стріляти снарядами калібру НАТО – 155 мм. Але вже з перших бойових задач військові зрозуміли, що машина матиме успіх.

Тому Україна почала збільшувати виробництво цієї новинки. Наприклад, вже у 2023 році на озброєнні ЗСУ було 30 САУ. Загалом потужність заводу складає 7-8 машин в місяць.

Отже такі темпи незабаром забезпечать українській армії гарну та потужну оборону у вигляді української техніки, вважають натівські аналітики.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дешево, але вражаюче ефективно: Росія не може зупинити незвичайний український літак-безпілотник - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 11:45

Останніми тижнями Україна використовує незвичну зброю для нанесення ударів у глибині території РФ: невеликі безпілотні літаки, начинені вибухівкою, що нагадують деякі варіанти літаків Cessna з пропелером. Про це пише Business Insider, передають Патріот...

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...