Американські законодавці вперше працювали у день проведення фіналу чемпіонату Національної футбольної ліги. Це для них шокуючі обставини, - Голобуцький

"В нашому інфопросторі тривають баталії, хто нам друг, хто ворог - Трамп чи Байден, хто забезпечить допомогу, а хто і чому блокуватиме чи даватиме недостатньо і запізно. Розбирається, в кого рейтинги зростають, в кого падають і чому. І що для нас краще. А по факту в них найважливіше сьогодні - фінал чемпіонату Національної футбольної ліги. День, в який Сенат ніколи в історії не збирався, бо всі на "Супербоулі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Неочікувано і витверезвлює, правда? Але оце і є справжні американські реалії політичного життя.
Футбольний фінал і існування України для них - явища десь одного порядку. І якщо другому все ж буде надано якийсь пріоритет, то в усіх лишиться відчуття подиву і роздратування, бо так не робиться.
==
Напередодні сенатор Майк Лі звинуватив своїх колег у спробі провести законопроєкт про допомогу Україні, скориставшись тим, що увага американців у неділю буде сконцентрована на фіналі чемпіонату НФЛ.
Тим не менш, сьогодні Сенат США повернувся до розгляду проекту допомоги Ізраїлю та Україні, законодавці вперше працюють у день проведення фіналу чемпіонату Національної футбольної ліги. Це для них шокуючі обставини. Сенатори мають вирішити питання із запропонованими до законопроєкту поправками, а також, якщо вдасться, проголосувати за перехід до остаточної оцінки проєкту.
«Згідно з сенатським розкладом, такого ніколи не траплялося», — повідомила прес-служба верхньої палати Конгресу в соцмережі Х на коментар про засідання в день «Супербоула».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...