Американського репера, продюсера та бізнесмена зобов'язали платити колишній дружині по 300 тисяч доларів на місяць - поки вона знову не вийде заміж

51-річна дружина найбагатшого музиканта світу вимагала два мільйони доларів щомісяця. Однак судді здалося, що це занадто багато.

Американського репера, продюсера та бізнесмена Андре Ромелла Янга, більш відомого під сценічним ім'ям Доктор Дре (Dr. Dre), суд зобов'язав виплачувати колишній дружині аліменти у розмірі 293 306 доларів на місяць. Як повідомляє видання Page Six, 51-річна Ніколь Янг (в дівоцтві Плоцкер) вимагала два мільйони доларів щомісяця, повідомляють Патріоти України. Однак судді здалося, що це занадто багато.

При цьому музикант оплачує всі витрати екс-дружини — серед них утримання двох особняків, що залишилися у неї після розлучення.

Аліменти Доктор Дре буде платити до того часу, як вона повторно не вийде заміж — в тому числі якщо вступить у цивільний шлюб. Або доти, доки суд не змінить свого рішення.

56-річний Доктор Дре прожив з дружиною 24 роки. Ніколь (першим чоловіком якої був баскетболіст Седейл Трет) подала на розлучення у червні 2020 року. У них двоє дорослих дітей — 24-річний Трюс та 20-річна Трулі.

У репера є також п'ятеро позашлюбних дітей від різних жінок. Ще один син музиканта, Андре Янг-молодший, помер у 2008 році у віці 20 років від передозування наркотиків.

Доктор Дре у 2019 році був визнаний експертами журналу Forbes найбагатшим музикантом десятиліття. Його статки оцінювалися у 950 мільйонів доларів. Крім успішної кар'єри в шоу-бізнесі репер і продюсер володіє 20% акцій виробника аудіообладнання Beats Electronics. У 2014 році він продав засновану ним компанію, що виробляє навушники та іншу музичну техніку, компанії Apple.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...