Американський генерал пояснив, чому США не передають F-16 Україні

Президент США Джо Байден відкидає наразі можливість передавання винищувачів F-16 до України, тому що отримує погані поради від Ради нацбезпеки та від Пентагону. Таку думку в інтерв'ю журналісту "1+1" Андрію Цаплієнку висловив колишній командувач армії США в Європі генерал-лейтенант у відставці Бен Годжес, передають Патріоти України.

"Я думаю, адміністрація Байдена отримує погані поради від Ради нацбезпеки та від Пентагону стосовно того, що треба, а що не треба. Мені здається, вони мислять дуже традиційно та лінійно. Вони, як і раніше, не концентруються на тому, що найбільш важливе. А найбільш важливе – це перемога України у війні. Найважливіше – звільнити Крим", – наголосив Годжес.

Саме задля цього Україні і потрібні F-16, хоча існує альтернатива можливостям цих цих винищувачів. "Я абсолютно за F-16, але є багато різних речей, які мають схожі можливості", – звернув увагу генерал-лейтенант.

Він уточнив, що йдеться про далекобійні ракети ATACMS, бомби наземного запуску малого діаметру, дрони GreyEagle, крилаті ракети Storm Shadow та низка інших видів озброєння.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...