Американський генерал пояснив, чому США не постачають Україні ATACMS

США не надають Україні ATACMS, але розглядають інші варіанти постачання зброї великої дальності, аби надати ЗСУ більше можливостей на полі бою. Про це заявив голова Обʼєднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі в інтерв'ю виданню Defense One, передають Патріоти України.

З його слів, Штати мають "відносно небагато" ракет ATACMS. А тому американські військові повинні підтримувати власні рівні критичної зброї у своїх запасах. Міллі наголосив, що є й інші системи, які можуть дати такий самий результат. "Є, наприклад, БПЛА, які можуть це зробити. У британців є парочка систем. Тож це деякі речі, які ми розглядаємо", - каже він.

Рішення не надавати ЗСУ ATACMS він назвав політичним. За словами Міллі, війна виявила "неймовірні темпи споживання звичайних боєприпасів". Тому США переглядають оцінки потреби в них на випадок великої війни.

"Якщо ви берете участь в серйозній війні між великими державами, не треба недооцінювати кількість боєприпасів, яке вам знадобиться", - сказав американський генерал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...