Американський "горобець" не на жарт переполошив Москву: Українці незабаром зможуть збивати "дешево та сердито" не лише іранські "мопеди", але і радянські крилаті ракети - основу залишків в арсеналі РФ

ППО ЗСУ отримають дещо застарілу, за західними мірками, але досить ефективний захист від тієї зброї, котрою росія влаштовує повітряний терор проти цивільної інфраструктури України. Ім'я йому Sea Sparrow.

Схоже союзники України таки знайшли дієвий і економний метод проти дешевих іранських дронів-камікадзе, котрими держава-агресор через терор населення намагається змусити пристати на її умови миру.

Американський зенітний ракетний комплекс малого радіусу дії Sea Sparrow коштує наразі "копійки" і "припадають пилом" у великих кількостях на складах Пентагону, поступившись новітнім зразкам ППО найбільш технологічної армії світу.

Ось як політтехнолог Олексій Голубоцький коментує стурбованість росіян на провідному пропагандистському ресурсі держави-агресора"Офіційний пропагандистський канал Кремля "Раша тудей" якось втратив драйв в новому році. Замість звичних гасел, як вони всіх "за три дні" - раптом сумна арія віслючка Іа: зенітних ракет тепер в України буде овердофіга, без зброї ми точно не залишимось... Коротше, все погано і нічого доброго Росії вже не світить ні звідки. Коли про це гундосив з непозбувною бентегою Ґіркін - це одне. Але коли це транслює на цілу планету офіційний кремлівський пропагандист - це вже геть інша справа. Котра свідчить про цілком конкретні наявні тенденції у російській владі. Там нарешті дійсно оцінили всю глибину ями, котру самі собі викопали. Отже, зараз почнуть вирішувати, кого жертимуть в тій ямі першого як найбільш винного. І чиїм скальпом відкупатимуться - ще й так, щоб взяли, не погребували і на доданок не до дна витрусили інших в кошт репарацій".

американський корабельний зенітний ракетний комплекс малого радіусу дії. Призначений для самооборони кораблів від повітряних цілей, у тому числі крилатих ракет, що низько летять.

Американський зенітний ракетний комплекс малого радіусу дії Sea Sparrow

Вага - 230 кг

Довжина - 3,7 м
Діаметр - 20 см
Вага боєголовки - 41 кг
Механізм - детонації
Двигун - Твердопаливний ракетний двигун Hercules MK-58
Розмах крил - 1,02 м
Операційна дальність - 19 км
Швидкість - 4,256 км/год


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...