Американський Інституту вивчення війни розповів, чому Путін поїхав до штабу СВО у Ростов

Російський диктатор Володимир Путін з’їздив у Ростов, аби продемонструвати свій контроль над режимом і армією РФ. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW)

Аналітики нагадують, що президент Росії Володимир Путін зустрівся з начальником російського Генерального штабу генералом Валерієм Герасимовим та вищим офіцерським складом у штабі Південного військового округу в Ростові-на-Дону 19 серпня.

Як повідомляється, це був перший візит Путіна до Ростова-на-Дону після того, як група "Вагнера" взяла під контроль цей штаб 23-24 червня.

В огляді зазначають: Путін рідко відвідує райони, пов'язані з війною в Україні; у квітні він відвідав Херсонську та Луганську області, а в березні – Маріуполь.

На думку експертів, цей візит Путіна, ймовірно, є публічним жестом, аби показати, що він продовжує підтримувати Герасимова та його групу командирів, незважаючи на те, що ці командири не змогли зупинити заколот "Вагнера" або досягти воєнних цілей, які поставив перед ними Путін.

Візит Путіна відбувся приблизно через два місяці після заколоту, і російський диктатор, ймовірно, намагається зобразити себе таким, що контролює свій режим і армію, – додають фахівці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...