Американці не дуже повірили: Путін через посередників "надіслав сигнал" США про переговори щодо припинення війни в Україні, - Bloomberg

Російський диктатор Володимир Путін продовжує перевіряти США на те, чи готові вони брати участь у переговорах про припинення російської війни в Україні. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України.

За словами двох осіб, близьких до Кремля, Путін «промацував» США непрямими каналами, щоб дати зрозуміти, що він відкритий для дискусій, зокрема, можливо, про майбутні заходи безпеки для України.

При цьому офіційні особи США заявляють, що їм не відомо про такі ініціативи, а також не бачать ознак того, що Путін серйозно налаштований закінчити війну проти України. Джерела видання також заявили, що сигнали були передані високопоставленим чиновникам США минулого місяця через посередника, ім'я якого вони відмовилися назвати.

Путін, за їхніми словами, може бути готовий розглянути можливість відмови від наполягання на нейтральному статусі України і навіть відмовитися від протидії можливому членству в НАТО, загроза якого була головним виправданням вторгнення з боку Росії.

23 грудня газета The New York Times повідомила, що незважаючи на нещодавні заяви російського диктатора Володимира Путіна про те, що його цілі у війні проти України не змінилися, через закулісні канали дипломатії він сигналізує про те, що готовий укласти угоду.

19 грудня Путін під час промови на розширеній колегії міноборони РФ заявив, що Росія «не збирається» відмовлятися від своїх «цілей» в Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...