Американці та британці хочуть... вбити: На росТБ видали божевільну версію, чому Путін не полетів до ПАР

Російські пропагандисти знову відзначилися фейками. Тепер вони намагаються відбілити репутацію російського президента Володимира Путіна, оголошеного в міжнародний розшук за депортацію українських дітей, зазначають Патріоти України.

Щоб хоч якось викрутити ганебну для Росії новину про "невиїзного" через міжнародний ордер на арешт Путіна, на федеральних каналах, що фінансуються Кремлем, почали поширювати божевільну версію про нібито підготовку американцями його вбивства.

Так, політтехнолог Сергій Марков заявив, що США нібито намовили на співучасть у "злочині" віце-президента ПАР, а президент Південної Африки про це дізнався і доповів Путіну. "Про БРІКС зовсім коротко скажу. Путін не полетів, тому що є небезпека того, що американці і британці будуть збивати. Їм було заздалегідь відомо. Вони намовили віце-президента ПАР, який насправді не підпорядковується президенту. У нього конфлікт з президентом ПАР, і він придумав це... як пояснити, чому Путін не приїде...", - почав Марков.

Але Скабєєва на це відреагувала смішком і зупинила "колегу": "Це була конспірологічна теорія". На що Марков почав обурюватися: "Ні, це чиста правда!". "Реклама!" - знову перебила Скабєєва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...