"Анатолій отримує від "Газпрому" гроші і почувається добре": Зрадника Тимощука пообіцяли зарізати

Експівзахисник "Динамо" Олександр Алієв пообіцяв зарізати під час зустрічі Анатолія Тимощука. Алієв не зміг стримати емоцій, розповідаючи про колишнього партнера зі збірної України, передають Патріоти України.

Динамівець зізнався, що єдине про що шкодуватиме, що його посадять за вбивство. "Якщо ми колись зустрінемося, я б його із задоволенням зарізав би. Думаю, ця зустріч буде. Чи не здригнеться рука? Ні. Прикро, те, що це станеться десь за кордоном, і я знаю чудово, що я сяду. Я така людина...Для мене зрада, це саме, що є останнє в людях. Я просто ненавиджу зрадників. А ця людина зрадила 40 мільйонів людей. Мені прикро за наших жінок, за наших дітей", - сказав Алієв в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Олександр вважає, що Тимощук мав одразу вчинити як його кум – Андрій Воронін. "Анатолій отримує від "Газпрому" гроші і почувається добре. А зараз зробив румунське громадянство. Коли грав за збірну, малював під очима прапорці України, одягав на голову українську стрічку. А як торкнулося війни... Я в цьому плані підтримав Андрюху Вороніна - той одразу поїхав із Москви до Німеччини, хоча він кум Тимощука", - сказав Алієв.

Ексгравець "Динамо" із гіркотою визнає, що Тимощук був раніше символом українського футболу, а зараз став "падлом українського народу". "Людина дуже дуже любить гроші. Його батько пішов у Луцьку у ТрО. А ця людина зрадила своїх батьків, свій народ і свою країну, за яку вона виступала. Зараз країна для неї - це Росія. Раніше це був символ українського футболу, а зараз це гівно. Цього прізвища просто не існує і просто його немає", – підсумував Алієв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...