Анджеліну Джолі несподівано побачили з російським актором-путіністом (фото)

Голлівудську акторку Анджеліну Джолі неочікувано заскочили в компанії російського актора Юрія Борисова, який знімався в пропагандистських фільмах та незаконно відвідував анексований Росією Крим, повідомляють Патріоти України.

Артисти зустрілися в на кінофестивалі TIFF у Канаді. Джолі прибула на подію представляти фільм "Марія", де вона грає головну роль. Тим часом росіянин прибув із прем'єрою стрічки американського режисера Шона Бейкера "Анора", де він втілив на екрані одного з героїв.

До слова, стрічка, де грає Борисов, також тісно переплетена з СРСР та росіянами. В "Анорі" мають свої ролі й інші російські актори – Марк Ейдельштейн, Дар'я Єкамасова та Олексій Серебряков.

До слова, на кінофестивалі Анджеліну Джолі підловили саме з Юрієм Борисовим. Папараці сфотографували акторів, коли ті щось обговорювали. Тим часом Джолі мило усміхалася Борисову під час бесіди.

Все б нічого, але російський актор свого часу знімався у пропагандистському фільмі "Калашников" та не цурався того. Окрім того, Борисов фігурує в базі сайту "Миротворець". До слова, актор підтримав анексію Криму Росією та незаконно відвідував півострів, де здійснював комерційну діяльність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 10 вересня. Що цього дня спрадавна робили українці аби привернути у свій дім щастя

вівторок, 10 вересень 2024, 7:05

10 вересня за новим церковним календарем (23 вересня за старим) - день пам'яті святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських, і преподобного Павла Послушливого, Києво-Печерського. . За старим календарним стилем - день пам'яті святої Анни Пророчиці, І...

Передача иранской баллистики России для ударов по Украине – почему именно Fath-360? - Злий Одесит

понеділок, 9 вересень 2024, 23:55

В последние дни западные СМИ со ссылкой на неких представителей властей и разведку заявляют о том, что Россия будто бы получила от Ирана партию баллистических ракет Fath-360 для применения по территории Украины. О поставках из Ирана я слышу вот уже вто...