Ані Лорак зробила дивні натяки щодо "нового життя"

Скандальна співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і продовжує жити в РФ, відзначилася новою витівкою. Артистка вирішила відправитися в сад і посадити квітку, повідомляють Патріоти України.

Все це знімали на відео, так Лорак намагається "підігрівати" інтерес до свого нового альбому. Співачка показалася на клумбі з лопатою в руках.

У росЗМІ зазначили, що вчинок Лорак нібито дуже символічний. Сама ж співачка нібито вирішила робити дивні натяки, кажучи про "нове життя". Коли вона посадила квітку, то видала порцію роздумів про можливості і дні народження. "Можна сказати, з днем народження! Круто, що є можливість дати життя новій квіточці", - заявила Лорак.

У своєму Instagram "вистава" з посадкою квітів співачка не показала. Останнім часом вона рідко щось публікує, а якщо і розміщує дописи, то в них Лорак рекламує свої нові пісні. Під такими публікаціями дуже швидко з'являється багато критики, після чого співачка все видаляє і закриває коментарі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...