"Ану одівся бігом!": Залужний насварив головного сержанта бригади "Маґура"

Головний сержант 47-ї окремої механізованої бригади "Магура" Валерій Маркус без військового екіпірування опублікував відео із захоплених російських окопів. У коментарі Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний жартома насварив його за таку необережність. Відео Валерій Маркус опублікував на своїй facebook-сторінці в середу, 28 червня. У ньому він розповів про успіхи на фронті 27 червня, повідомляють Патріоти України.

"У нас вчора була доба штурмів. Ми просунулися дуже далеко, дуже глибоко. Пішки, тому дуже втомилися. Зараз я знімаю відео з російських окопів. Зараз із боями ми будемо просуватися далі. Очевидно, що це буде не швидко, в них тут щільна і якісно вибудувана оборона", – зазначив він.

Маркус додав, що йому з побратимами довелося ночувати в захопленій маленькій траншеї на позиції, яку взяли напередодні. Ніч вони мусили провести поряд з тілами ліквідованих ворогів, якими була вкрита буквально вся траншея.

На відео чути звуки вибухів, натомість Маркус записував звернення без бронежилета, шолома й іншого екіпірування.

У коментарі до відео Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний жартома насварив за це головного сержанта: "Валерію! Ану одівся бігом! Получиш у мене".

На це Валерій Маркус відповів: "Слухаюсь".

Коментар під відео – не з верифікованого акаунта Головнокомандувача ЗСУ Залужного. Утім це, найімовірніше, його особиста сторінка. Нещодавно про схожий акаунт йшлося у матеріалі BBC News Україна.Співрозмовники з оточення Залужного зазначали, що в нього є закрита сторінка, де місцем народження користувача вказано Єрусалим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...