Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Росію можна зрозуміти. Зневірившись прославитися хоч чимось корисним і пристойним – вона розмріялася про лаври терористки №1. Зазначимо, що конкурувати з нею в цій справі складно.

У конкурсі терору росія вже впевнено обходить не тільки ІДІЛ, Аль-Каїду, ХАМАС, ФАТХ, а й саму Хезболлу.

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням.

Утім, їй хочеться «ще й ще». Вона ненаситна, а в дикому людиноненависництві перевершує і Хезболлу, і Талібан.

Зараз (на відео нижче), вона з насолодою планує винищення мільйона людей, смакує знесення кварталів, спалення районів, підриви, підпали і грабіж.

Мрії про скоєння масових убивств обговорюються діловито й азартно, без найменшого сорому. Убивши і вкравши кілька тисяч дітей в Україні, вона намічає (як мінімум) потроєння своїх «показників».

ІДІЛьци обговорюють свої людожерські плани в глибоких підвалах та інших затишних містечках. А росія і тут «попереду планети всієї». Свої теракти вона планує в прямому ефірі державного телебачення. На все це, роззявивши рота, дивиться очманіле людство. Усілякі «Каїди», звичайно, шалено заздрять такому розмаху, а Європа досі не "вірить очам своїм".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...