"Арахамія, попри явний негатив, продовжив педалювати тему "Залужний не має плану", - Голобуцький

"Арахамія попри явний негатив (і попри заяву представників профільного комітету, що нічого такого і не мало надаватись) продовжив педалювати тему "Залужний не має плану". У військового командування України немає плану ведення бойових дій наступного року, заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"За його словами, такий план вже довго чекають українські депутати, він повинен включати цифри щодо потреб ЗСУ в особовому складі та фінансуванні. Арахамія зазначає, що насправді такого плану немає не тільки у Залужного чи Шаптали (глава Генштабу ЗСУ), а взагалі ні в кого.
--
При тому навіть цивільним і непричетним очевидно, що:
а) оприлюднювати плани під час війни - дурна затія;
б) будувати плани ДО визначення союзників з обсягом, часом і характеристиками допомоги - ще дурніша затія.
Зараз цілий світ обговорює, чи США розглянуть питання допомоги Україні в грудні - чи відкладуть на кінець січня? На скільки саме скоротять допомогу? Чи дійсно це буде допомога "суто для стримання і не більше, для наступу її буде недостатньо"?
Залужний тут знає не більше, ніж Зеленський. Тож навіть якби складав плани (не для оприлюднення Безуглій чи решті), то робитиме це після появи базових витичних: скільки, що, коли.
На власних ресурсах Україна не може будувати жодні військові плани, навіть як дивом виключити корупційний чинник розмивання тих ресурсів. Це прикро, але це об'єктивна реальність. Тому так, можна визнати публічно: Головком України несамостійний в питанні складання планів. Бо залежить від рішень союзників.
Але ж після такого визнання Арахамія рвоне вимагати ті плани в Білого дому... А нам би втриматись на тонкій межі "невтручання у вибори США" після вчорашнього рішення розіслати по двоє депутатів-"слуг" на округи(!) в США "для вибудовування контактів із республіканцями в разі перемоги Дональда Трампа на виборах президента США"...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...