"Арестович хакнув Зеленського і використовує його аудиторію проти нього ж самого", - маркетолог

"Але прикольно вийшло, що казати. Вони спочатку самі зробили з Арестовича крупну медійну особу з мільйонами підписників, а тепер змушені використовувати загальнонаціональні медіа, аби опонувати його маячні", - пише маркетолог Ігор Гевко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Якщо у 2019-му Зеленський хакнув систему, то Арестович хакнув Зеленського і використовує його аудиторію проти нього ж самого. На кожен хитрий болт завжди знайдеться гайка з лівою різьбою, як то кажуть.

В Україні є темна маса неосвічених та інфантильних виборців, якими легко маніпулювати і яку намацали політтехнологи, готуючись до виборів 2019-го. І тепер до неї звертаються всі, кому не лінь. Це раніше шукали складних шляхів боротьби з опонентами, розробляли передвиборчі програми чи збивали камазами або труїли. Тепер все гуманніше – просто маніпулюй пролетаріатом і розкидайся голослівними звинуваченнями. Ніхто від тебе підтвердження не вимагатиме, людям цікавий сам процес.

Відкриту скриньку Пандори із гаддям, охочих до зрад і красивих роликів, тепер дуже складно заперти назад. Фактично неможливо. І навіть якщо для окремих осіб відкрита скринька Пандори перетворилась на ріг достатку, для України і її майбутнього це пряма загроза національній безпеці. Бо рано чи пізно Росія зрозуміє, що їхати на Україну медійним впливом і політтехнологіями набагато дешевше та ефективніше, ніж танками".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...